Delbetalning

Delbetalning

Delbetalning med Mekonomenkortet

Med Mekonomenkortet kan du enkelt dela upp betalningarna för dina inköp i alla våra butiker och bilverkstäder. Just nu är det inte möjligt att delbetala i webbshoppen med Mekonomenkortet, där erbjuder vi istället delbetalning med Klarna.

I samarbete med Resurs Bank ger vi dig möjlighet att välja hur du vill betala ditt verkstadsbesök eller inköp i butik, lite i taget eller allt på en gång. Du gör ditt val i lugn och ro hemma, när du får din första faktura, månaden efter köpet.

  • Du får fakturan efter 30–60 dagar
  • Upp till 24 månader räntefri delbetalning
  • Kredit upp till 30 000 kr
  • 4 månaders kostnadsfri delbetalning

Är du dessutom medlem får du även 10 % rabatt på alla tillbehör i våra butiker och i webbshopen. Bli medlem idag!

Läs mer om villkoren för Mekonomenkortet och hur du skaffar det.


Ansök här

Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 10 000 kr med rörlig årsränta om 0 % och 4 månader återbetalningstid uppgår den effektiva räntan till 0 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 0 kr per månad och uppläggningsavgift om 0 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 2 500 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 10 000 kr fördelat på 4 avbetalningar. Exemplet, som är beräknat 2020-12-15, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning till närmaste högre krona tillämpas. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar.